Уважаеми клиенти,
  Поръчки ще приемаме до 16.08.2018 г., за да можем да ги изпълним до 23.08.2018 г., а след това сме в отпуск до 10.09.2018г. и няма да имаме възможност да приемаме и изпълняваме поръчки. Моля да ни извините за причинените неудобства.

Доставка и плащане

Плащането се извършва с наложен платеж. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни. В цената за доставка са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката). Купувачът заплаща продукта при получаването му заедно с цената на доставката.

Доставките се извършват с куриерска фирма Speedy във всички населени места. Цените са посочени във формата за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на поръчаните продукти.

Ако е необходимо да се уточнят подробности по поръчката, ние ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Забележки:
Цените на куриерските услуги са актуални към месец октомври 2014 г. При възникнала промяна ще реагираме възможно най-бързо и ще променим заложените стойности в калкулатора за поръчката.
Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми трябва да се добавят 1-2, рядко 3-4 дни за обработка на поръчката.

За допълнителна информация може да се свържете с нас посредством формата за контакт или на посочените телефони.

 

Допълнителна информация