Можете ли само да проектирате бродерия за мен?

Да, разбира се.

Проектираме бродерии в следните формати: TAJIMA, BROTHER, BARUDAN, MELKO, TOJOTA, ZSK, VIKING HUSQVARNA (DST, ZSK, DSB, DSZ, EXP, KSM, STC) и др. Осигуряваме 24 часова поддръжка на проектите и възможност за реакция в рамките на часове при извънредни за Вас обстоятелства.

Ще Ви изпратим безплатна мостра на бродерията и технологична документация.

За модел, по който да проектираме бродерията, приемаме всички популярни векторни и графични формати за бродерия (CDR, AI, APS, JPG, GIF, TIFF, BMP и др.) по електронна поща или на носител - CD/DVD диск, дискета, флашка.

Проектираме бродерия от мостра от визитна картичка, лого, етикет или други репродукции на лого, емблема или мотив, както и от всякакви графични файлове.

Нямаме ограничения в количеството на поръчката. Независимо от големината на Вашата поръчка ще получите пълното ни внимание и качествена изработка. Освен файла с бродерията, ще получите:

  • технологична документация, включваща броя на бодовете, броя и последователността на цветовете, разхода на конец за всеки цвят, начална и крайна точка за бродиране, точен размер, снимка на бродерията,
  • безплатна мостра и разпечатка на документацията.

Може да поръчате Вашата бродерия за проектиране ТУК или да отправите запитване за стойността на поръчката.

Проектът може да получите по електронна поща, по пощата или чрез куриер. Разходите за транспорт са за сметка на клиента.

Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Допълнителна информация