Имам идея за бродерия. Как да разбера може ли да се осъществи и колко ще струва?

Можем да изработим бродерия по всякаква мостра или графичен файл. Свържете се с нас, за да ни изпратите Вашата идея и да получите приблизителна оценка на стойността на бродерията.

Приемаме всички популярни векторни и графични формати за бродерия (CDR, AI, APS, JPG, GIF, TIFF, BMP и др.) по електронна поща или на носител - CD/DVD диск, дискета, флашка.

Изработваме бродерия от мостра от визитна картичка, лого, етикет или други репродукции на лого, емблема или мотив, както и от всякакви графични файлове.

Поръчка за бродерия от 5 до 50 изделия има минимална такса за проект, а при по-големи количества предлагаме безплатен проект за клиентите, които бродират при нас.

Независимо от големината на Вашата поръчка ще получите пълното ни внимание и качествена изработка.

Проектирането на бродерия се състои в създаването на файл, който бродиращата машина може да чете. Той се състои от команди, които определят смяната на цветове, спирането, рязането на конеца, последователността на изработване, гъстотата и посоката на бодовете.
 
 
 

 

 
 
 
Създаването на добър проект за бродерия изисква съчетаването на технически, технологични, креативни и естетични качества и умения от проектиращия.
 
 
 
 
 

Допълнителна информация